Nakit Denita


Nakit Đenita rođen je zahvaljujući mukotrpnom i vještom traganju za neobičnim materijalom i vintage nakita u mnoštvu veselih , konfuznih i decenijama zaboravljenih starih kutija, pronađenih na mnogobrojnim milanskim mercatinima. Velika strast u potrazi za vintage materijalima, koji su sakupljani zaista sa velikom ljubavlju, a koji bi poslije bili transformisani, redizajnirani uz pomoć raznih tehnika i uvijek novih ideja – u jedan novi –stari modni dragulj, malo pomalo iz hobija prerasta u nesto više i obavezujuće.

Svaki komad nakita kreiran je za ženu koja nije ograničena vremenom i prostorom, koja je u stanju vidjeti i nešto dalje od same kreacije, da prepozna u jednostavnosti – bogatstvo materijala nove emocije, strasti za izradom svakog komada posebnog, koje je rođeno iz radoznalosti otkrivanja ljepote davnog zaboravljenog nakita u fiokama naše prošlosti.






Nakit za sada možete pronaći na talijanskim adresama: Couture by Patrizia Rebecchi atelier,Le Bambolerie, Atelier KANTO haute couture,
 te na http://denitagioielli.wordpress.com/.













Primjedbe

Popularni postovi