Dreft fashion week iz backstagea

Ove godine dobila sam priliku biti dio tima dreft fashion weeka.Odlično druženje uz nova poznanstva, nova iskustva te druga perspektiva gledanja modnih kolekcija. 
Kolekcije sam imala priliku vidjeti, opipati (provjeriti unutarnje šavove:)), upoznati njihove dizajnere i osjetiti nervozu backstagea. Nakon svega viđenoga izdvojila bi četiri kolekcije.

Broj 1.Kralj i Krajina, djevojke su po meni najbolje odradile svoj zadatak a tek im je 20 godina. Promatrajući njihovu kolekciju na štenderu rekla bi da je nježna i ženstvena u kojoj dominiraju puderasti tonovi, ugodni materijali, uredni šavovi, prije svega kvalitetna izvedba odličnog dizajna, dok su na modelima kreacije uz ženstvenost i senzualnost dobile dozu odvažnosti i samopouzdanja.


Broj 2. Vjera Viličnik , kolekcija koja se isticala  po najboljim materijalima, naopip najfinijih tekstura. Prikazana selekcija je puna lijepih boja od nježnih pastelnih do jakih kričavih. Moderno i zanimljivo. Izdvojila bi jedan komad od bijelog neoprena u kojeg je toplinskom tehnikom ucrtan divan cvjetni ornament.(ŽELIM)


Na broj 3. stavila bi kreacije Iggy Popović i Phannatiq , Iggyeva kolekcija je topla, vesela u duhu 80-tih, dok je kolekcija Phannaiq urbana, inovativna u duhu Londona. Potpuno drugačije kolekcije ali jedna i druga nose šarm svojih dizajnera. U baskstageau  osjećala se pozitivna energija sakupljena oko njih i njihovih kreacija.




Primjedbe

Popularni postovi